ورود / ثبت نام

ربات فارکس چیست؟ + بررسی انواع اکسپرت های بازار فارکس

ربات فارکس یا اکسپرت به نرم افزارهایی گفته می‌شود که برای انجام کارهای مختلف مانند تولید سیگنال معاملاتی یا ترید خودکار طراحی می‌شوند. عمدتاً ربات های فارکس با زبان MQL برای نرم‌افزارهای متاتریدر 4 و متاتریدر 5 نوشته می‌شوند. ربات های فارکس که اصطلاحا به آن Expert Advisor گفته می شود، نرم افزارهای برنامه نویسی شده‌ای هستند که عملیات‌های دستی را در معامله‌گری حذف می‌کنند. ربات‌های معامله گر فارکس اکثراً برای متاتریدر (MetaTrader) طراحی می‌شوند. استفاده از اکسپرت های معاملاتی اگر به صورت حرفه‌ای و صحیح انجام شود، می‌تواند کمک بزرگی برای معامله گران مبتدی و حرفه‌ای باشد. در این مقاله ما سعی می‌کنیم تمام جنبه‌های استفاده از ربات در معاملات فارکس را بررسی کنیم.
بررسی انواع ربات معامله گر بازار فارکس و مشخصات ربات های سودده

ربات فارکس چیست؟

ربات فارکس یا اکسپرت به نرم افزارهایی گفته می‌شود که برای انجام کارهای مختلف مانند تولید سیگنال معاملاتی یا ترید خودکار طراحی می‌شوند. عمدتاً ربات های فارکس با زبان MQL برای نرم‌افزارهای متاتریدر ۴ و متاتریدر ۵ نوشته می‌شوند. ربات های فارکس که اصطلاحا به آن Expert Advisor گفته می شود، نرم افزارهای برنامه نویسی شده‌ای هستند که عملیات‌های دستی را در معامله‌گری حذف می‌کنند. ربات‌های معامله گر فارکس اکثراً برای متاتریدر (MetaTrader) طراحی می‌شوند. استفاده از اکسپرت های معاملاتی اگر به صورت حرفه‌ای و صحیح انجام شود، می‌تواند کمک بزرگی برای معامله گران مبتدی و حرفه‌ای باشد.

در اصل، ربات فارکس یک برنامه کامپیوتری است که بر اساس الگو ها و استراتژی های معاملاتی فعالیت می کند و می تواند بدین وسیله بازار را تحلیل کند. این نرم افزار برای انجام معاملات در بازار فارکس، به پلتفرم معاملاتی شما متصل می شود. بدین شکل، ربات این دسترسی را به حساب خواهد داشت که بتواند سفارش خرید و فروش ارسال کند. در این مقاله ما سعی می‌کنیم تمام جنبه‌های استفاده از ربات در معاملات فارکس را بررسی کنیم.

استراتژی ربات های فارکس چیست؟

استراتژی و نوع اکسپرت های فارکس (EA) مستقیماً به تیم سازنده ربات برمی‌گردد، اینکه تیم برنامه نویس و طراح آن اکسپرت چه استراتژی برای روند کاری ربات در نظر گرفته باشد به میزان تخصص آن تیم بستگی دارد؛ زمانی که می‌خواهید یک ربات معامله گر را خریداری کنید، معمولاً در توضیحات محصولات آن نوشته شده است که از چه سیستم و استراتژی استفاده می‌شود. یکی از مهم ترین دلایل خرید ربات فارکس توسط تریدرها، مزیت ها و استراتژی های متنوعی است که هرکدام از این ربات های تریدر اتوماتیک فارکس دارند.

یکی از ویژگی های ربات معامله گر فارکس، استفاده از الگوریتم های ریاضی برای انجام سفارشات خرید و فروش است، پس این ربات ها معمولا از شاخص های فنی متعددی استفاده می کنند و بر همین اساس به تصمیم گیری درباره موقعیت های بازار می پردازند و در ادامه نیز با توجه به تحلیل انجام شده، به ترید کردن می پردازند.

بررسی استراتژی های ربات معامله گر سودده فارکس
یکی از دغدغه های معامله گران فارکس، خرید ربات معامله گر سودده است. در این مقاله به بررسی ربات های معامله گر سودده و استراتژی های آنان میپردازیم.

در استراتژی معاملاتی از شاخص های تکنیکالی متعددی استفاده می شود که شامل میانگین متحرک، اندیکاتور ها، روند و مومنتوم است. برای مثال، یک ربات معامله گر ممکن است شیوه ای بسیار ساده را برای تحلیل پیش گیرد مثلا اگر میانگین متحرک ۱۰۰ از میانگین متحرک دوره ای ۲۰۰ به سمت پایین عبور کند، معامله را شروع کند، این روش یکی از استراتژی های MA (میانگین متحرک) است که بسیار مورد استفاده قرار می گیرد. استراتژی اصلی اکسپرت های فارکس استفاده از لحظات خاص بازار به عنوان سیگنال معاملاتی است. قطعا این روش نسبت به تحلیل توسط تریدر مزایای بسیار بیشتری خواهد داشت، نکته مثبت هم این است که بازدهی و سودآوری این روش اگر بیشتر از معامله گری عادی نباشد، کمتر از آن نخواهد بود.

مزایا و معایب ربات فارکس

فرض کنید که شما یک استراتژی معاملاتی موفق برای خودتان ایجاد کرده‌اید، اما مشکل اینجاست که در زمان انجام معامله، احساساتی می‌شوید و نمی‌توانید به درستی استراتژی خود را اعمال کنید، در اینجا نقش ربات ها پر رنگ می‌شوند. شما می‌توانید استراتژی معاملاتی خود را با زبان برنامه نویسی MQL به یک ربات تبدیل کنید و اجازه دهید که ربات بجای شما بر اساس دستوراتی که برای آن تعیین شده است، معامله کند. یکی از مزیت های ربات این است که احساساتی نمی‌شود و به راحتی می‌تواند معاملات را طبق برنامه انجام دهد. امروزه بسیاری از افراد حرفه‌ای بازار فارکس و حتی تریدرهای تازه‌کار ترجیح می‌دهند که از ربات فارکس برای معاملاتشان استفاده کنند.

مزایا ربات فارکس

امروزه استفاده از انواع ربات‌های معامله گر، در بین کاربران حرفه‌ای و مبتدی به شدت گسترش پیدا کرده است، دلیل این امر وجود مزایای قابل توجه برای استفاده از ربات است که در ادامه به آن‌ها اشاره خواهیم کرد:

  • انجام کامل استراتژی بدون دخالت احساسات؛
  • کسب درآمد دائمی بدون دانش و تجربه؛
  • امکان انجام معاملات ۲۴ ساعته؛
  • امکان انجام معاملات روی تمام جفت ارزها به صورت همزمانغ
  • اجرای سریع دستورات معاملاتی.

البته مزایای گفته شده را می‌توانید در ربات‌های حرفه‌ای که توسط شرکت‌های معتبر ارائه می‌شوند بیابید.

معایب ربات فارکس

استفاده از ربات در فارکس مفید است ولی ممکن است موفقیت‌آمیز نباشد. یکی از معایب اصلی اکسپرت های فارکس (EA)، وجود افراد سودجو است که اقدام به ساخت و فروش ربات های کلاهبردار فارکس می کنند. همین مسئله در چند سال گذشته دید کاربران به ربات را کمی بد کرده است، اما اگر ربات توسط تیم حرفه‌ای ساخته شده باشد، دائم آپدیت شود و طبق دستورالعمل اصلی آن به کار گرفته شود، شما به راحتی می‌توانید در بلند مدت از یک ربات کسب سود کنید.

ربات های فارکس را چگونه ارزیابی کنیم؟

به طور کلی می‌توان ربات معامله گر فارکس یا اکسپرت را به واسطه متاتریدر مورد بررسی و تست قرار داد. مجموعه هایی که در زمینه ارائه ربات معامله گر فعال هستند، معمولا ربات ها را آزمایش می کنند و بر اساس عملکرد هر ربات استیتمنت یا نمودار عملکرد آن را به نمایش می‌گذارند. تریدرها می توانند برای اطمینان از عملکرد اکسپرت نتایج معاملاتی ربات فارکس که برای چندین ماه قبل است به صورت زنده در سایت مرجع MYFXBOOK مشاهده نمایند. همانطور که در تصویر زیر می‌بینید ربات تریدر هرمس عملکرد فوق العاده‌ای داشته و سوددهی مناسبی را برای سرمایه گذاران برآورده کرده است.

روش های ارزیابی ربات های تریدر اتوماتیک فارکس
قبل از خرید ربات معامله گر فارکس حتما سابقه‌ی اکسپرت مدنظر خود را از سایت های معتبر استعلام بگیرید.

باید توجه داشته باشید که ربات معامله گری که انتخاب می کنید، با اهداف مالی و استراتژی های شما هماهنگی و تناسب لازم را داشته باشد. همچنین لازم است معیار های متعددی را در نظر بگیرید تا اطمینان حاصل کنید که ربات مناسبی را تهیه کرده‌اید.

تکیه بر شاخص های فنی

یکی از ویژگی های ربات معامله گر فارکس این است که برای انجام سفارشات خرید و فروش بر الگوریتم های ریاضی استوار خواهد بود. پس این ربات ها معمولا از شاخص های فنی متعددی استفاده می کنند و بر همین اساس به تصمیم گیری درباره موقعیت های بازار می پردازند. در ادامه نیز با توجه به تحلیل انجام شده، به ترید می پردازد.

بررسی بهترین ربات های معامله گر فارکس

در این زمینه از شاخص های فنی متعددی استفاده می شود که شامل میانگین متحرک، اندیکاتور ها، روند و مومنتوم ها است. برای مثال، یک (ربات معامله گر) ممکن است شیوه ای بسیار ساده را برای تحلیل پیش گیرد و با توجه به اینکه که اگر میانگین متحرک ۱۰۰ از میانگین متحرک دوره ای ۲۰۰ به سمت پایین عبور کند، معامله را شروع کند.

بله درست حدس زدید این روش یکی از استراتژی های MA است که بسیار مورد استفاده قرار می گیرد. کاری که (ربات معامله گر) انجام می دهد این است که منتظر لحظات خاصی می گردد که به عنوان سیگنال معاملاتی شناخته می شوند. قطعا این روش نسبت به تحلیل توسط تریدر، مزایای بسیار بیشتری خواهد داشت. نکته مثبت هم این است که بازدهی و سودآوری این روش اگر بیشتر از معامله گری عادی نباشد، کمتر از آن نخواهد بود.

روش های بررسی ربات سودده

شما برای اینکه بتوانید یک ربات مناسب تهیه کنید، باید ابتدا عملکرد اکسپرت معامله گر را بررسی کنید ما در ادامه روش های بررسی ربات فارکس را آورده ایم:

  1. نسبت معاملات سودده به نسبت کل معاملات؛
  2. میزان سودآوری؛
  3. نسبت سود به ضرر.

اگر از پلتفرم معاملاتی متاتریدر استفاده میکنید بعد از کلیک روی Strategy Tester در قسمت بالایی متاتریدر، صفحه زیر برای شما باز می‌شود.

بررسی روش های ارزیابی ربات معامله گر سودده
اگر شماهم به استفاده از ربات معامله گر در بازار ارزدیجیتال علاقه‌مند هستید باید مقدار سوددهی اکسپرت مدنظر خود را ارزیابی کنید. همانطور که در تصویر بالا می‌بینید استراتژی معاملاتی یا ربات معاملاتی خود را در این قسمت می‌توانید تست کنید.

چطور می توانیم یک ربات معامله گر فارکس را ارزیابی کنیم؟

به طور کلی می توان ربات معامله گر فارکس را به واسطه متاتریدر مورد بررسی و تست قرار داد. مجموعه هایی که در زمینه ارائه ربات معامله گر فعال هستند، معمولا ربات ها را آزمایش می کنند و بر اساس عملکردی که به نمایش می گذارند، می توانید از آن ها استفاده نمایید.

در این زمینه باید توجه داشته باشید که ربات معامله گری که انتخاب می کنید، با اهداف مالی و استراتژی های شما هماهنگی و تناسب لازم را داشته باشد. همچنین لازم معیار های متعددی را در نظر بگیرید تا بدین طریق اطمینان حاصل کنید که ربات مناسبی را تهیه می کنید:

  • نسبت معاملات سود ده نسبت به کل معاملات؛
  • میزان سودآوری؛
  • نسبت سود.

اگر از پلتفرم متاتریدر استفاده می کنید، می توانید با استفاده از پنجره ترمینال و تب سیگنال، نسبت به تست عملکرد ربات اقدام کنید.

ساخت ربات فارکس

یکی از سوالات تریدرهای بازار فارکس چگونگی ساخت ربات فارکس است. همان‌طور که گفتیم، مسئله اول زبان برنامه نویسی پلتفرم معاملاتی شما است. اگر از متاتریدر استفاده می‌کنید، ربات شما باید به زبان MQL نوشته شود. نوشتن ربات تریدر اتوماتیک فارکس تخصص برنامه نویسان است که نقشه ساخت آن را از معامله گران یا تحلیل گران موفق دریافت می‌کنند و آن را به صورت یک نرم افزار، طراحی و پیاده سازی می‌کنند.

بهترین ربات های فارکس

اگر عمر فعالیت شما در بازار فارکس به چندین سال رسیده باشد، احتمالاً تجربه استفاده از ربات‌ها را نیز داشته‌اید. همه تریدرهای حرفه‌ای می‌دانند که بهترین ربات‌ های فارکس، آن دسته از ربات‌ها هستند که توسط کارشناسان و شرکت‌های حرفه‌ای طراحی شده‌اند و تمامی جوانب معامله‌گری از جمله مدیریت مالی در آن‌ها لحاظ شده است. اگر شما به دنبال ربات فارکس برای انجام معاملات هستید بهتر است مقاله بهترین ربات های فارکس را مطالعه کنید.

انواع ربات های معامله گر فارکس

برنامه نویسی ربات‌ها به چند صورت انجام می‌شوند، برخی از ربات‌ها فقط به صورت آلارم، سیگنال معاملاتی را اعلام می‌کنند. برخی دیگر از ربات های معامله گر فارکس، فقط طبق استراتژی مشخصی که دارند ترید را انجام می‌دهند؛ ربات‌هایی هم هستند که کاملاً خودکار تمام فرآیند معاملاتی را پیش می‌برند. ربات‌های خودکار (Automated robots FX) به این صورت عمل می‌کنند که در ساعت مشخصی خودشان معاملات را آغاز می‌کنند و برای شما مدیریت مالی انجام می‌دهند. یکی از مزیت های اکسپرت های حرفه ای فارکس عدم معامله در لحظه افزایش اسپرد یا وجود خبر در بازار است.

بررسی انواع ربات های تریدر اتوماتیک فارکس
اگر تصمیم به خرید ربات معامله گر فارکس دارید حتما با انواع اکسپرت های فارکس آشنا شوید.

قطعاً ربات‌های خودکار را می‌توان بهترین مدل و پیشرفته‌ترین نوع ربات‌های بازار فارکس دانست. بهترین ربات‌های فارکس، آنهایی هستند که توانایی مدیریت سرمایه را نیز دارند. اگر تصمیم به خرید اکسپرت فارکس دارید باید ابتدا انواع ربات معامله گر فارکس را بشناسید:

  1. ربات های اندیکاتوری؛
  2. ربات های غیر اندیکاتوری؛
  3. ربات های ترید خودکار؛
  4. ربات های آلارم دهنده.

در ادامه به بررسی کامل انواع ربات فارکس می‌پردازیم:

ربات های اندیکاتوری

ربات های اندیکاتوری ربات هایی هستند که با کمک اندیکاتور ها به تحلیل چارت می‌پردازند و بر اساس سیگنال های خرید و فروشی که اندیکاتور میدهد شروع به معامله در بازار می‌کنند.

ربات های غیر اندیکاتوری

ربات های غیر اندیکاتوری به ربات هایی گفته می‌شود که برخلاف ربات های اندیکاتوری از هیچ ابزار تحلیل تکنیکالی برای معاملات استفاده نمی‌کنند و صرفا بر اساس منطق و معادلات ریاضی معامله می‌کنند.

ربات های ترید خودکار

ربات های ترید خودکار، ربات هایی هستند که تمام فعالیت هایی که یک تریدر باید انجام دهد مانند مدیریت سرمایه، پبدا کردن نقطه ورود و … را خود ربات انجام می‌دهد. یکی از مهم ترین ویژگی های این نوع ربات ها دخیل نبودن احساسات در معاملات است که برای معامله گران مبتدی بسیار حائز اهمیت است.

ربات های آلارم دهنده

ربات های آلارم دهنده در واقع ربات هایی هستند که خودشان ترید نمی‌کنند و صرفا به عنوان یک سیگنال دهنده عمل می‌کنند. مزیت این نوع ربات این است که معامله گر تصمیم نهایی را میگیرید و مدیریت مالی با خود شخص تریدر است.

آنچه در مقاله ربات فارکس خواندیم:

همان‌طور که در مقاله‌ی ربات فارکس چیست خواندیم، ربات‌های معامله‌گر نوعی نرم افزار هستند که توسط برنامه نویسان و معمولاً به زبان برنامه نویسی MQL یا meta quotes language برای پلتفرم متاتریدر نوشته می‌شوند. کار ربات‌ها انجام ترید به صورت کاملاً خودکار است. یعنی شما فقط در مرحله تدوین استراتژی نقش خواهید داشت و پس از اینکه استراتژی توسط برنامه نویس به یک ربات کامل تبدیل شد، کار ترید کردن را ربات بدون هیچ گونه دخالت انسانی انجام می‌دهد. امروزه ربات‌های فراوانی توسط متخصصین ساخته می‌شوند که باید دقت داشته باشید، حتماً ربات معاملاتی خود را از یک مجموعه معتبر تهیه کنید. الگوهاپر جز یکی از بزرگترین تولید کنندگان ربات‌های معامله‌گر فارکس در ایران است که با تعهد بالا نسبت به حفظ سرمایه کاربران، سعی می‌کند تا ربات‌هایی بی‌نقص را تولید کند و در مرحله آپدیت و پشتیبانی نیز کنار شما باشد.

امتیاز:۵

ربات فارکس چیست؟

ربات فارکس یا اکسپرت به نرم افزارهایی گفته می‌شود که برای انجام کارهای مختلف مانند تولید سیگنال معاملاتی یا ترید خودکار طراحی می‌شوند. عمدتاً ربات های فارکس با زبان MQL برای نرم‌افزارهای متاتریدر 4 و متاتریدر 5 نوشته می‌شوند.

استراتژی ربات های فارکس چیست؟

یکی از ویژگی های ربات معامله گر فارکس، استفاده از الگوریتم های ریاضی برای انجام سفارشات خرید و فروش است، پس این ربات ها معمولا از شاخص های فنی متعددی استفاده می کنند و بر همین اساس به تصمیم گیری درباره موقعیت های بازار می پردازند و در ادامه نیز با توجه به تحلیل انجام شده، به ترید کردن می پردازند.

ربات های فارکس را چگونه ارزیابی کنیم؟

تریدرها می توانند برای اطمینان از عملکرد ربات نتایج معاملاتی ربات فارکس که برای چندین ماه قبل است به صورت زنده در سایت مرجع MYFXBOOK مشاهده نمایند.

دانلود لایسنس دو هفته ربات جهت تست

جهت تست ربات و یا مشاوره به پشتیبانی در تلگرام پیام دهید.

دریافت لایسنس یک ماهه جهت تست

شماره تماس

"*"فیلدهای ضروری را نشان می دهد

اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
علامت خطر

!Warning

پیشنهاد ما خرید ربات معتبر و سودده است...

*قبل از پر کردن فرم باید بدانید که برای راه اندازی و کسب سود مناسب از ربات باید سرمایه اولیه شما بالاتر از 1000 دلار باشد.

برای دانلود و تست ربات به پشتیبان تلگرام پیام دهید.